Beste medewerkers van Waterschap Limburg,

Waterschap Limburg vindt het belangrijk dat medewerkers thuis gezond en ergonomisch verantwoord hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dan rijst de vraag wanneer je thuiswerkplek ‘gezond en ergonomisch verantwoord’ is. Om hier een antwoord op te geven maakt het waterschap gebruik van een gespecialiseerde partij: Ergonomiespecialist B.V.

In samenwerking met Ergonomiespecialist biedt het waterschap haar medewerkers een thuiswerkplekcheck aan. Deze check resulteert in een persoonlijke rapportage met hierin een advies. Dit advies is het uitgangspunt voor de inzet van je budget. Om deel te nemen aan de check moet je de onderstaande vragenlijst invullen.

Het maximaal budget voor declaratie bedraagt nu:

  • €850,- incl. BTW voor medewerkers in dienst na 1 oktober 2020
  • €600,- incl. BTW voor medewerkers in dienst voor 1 oktober 2020  (in totaal ook €850,- , waarvan €250,- al is uitgekeerd in salaris van november)

Dit bedrag mag je besteden aan het optimaliseren van je thuiswerkplek. Alles wat je meer uitgeeft dan het budget is voor eigen rekening.

Te doorlopen stappen bij inzet van budget:

  1. Doe de thuiswerkplekcheck (verplicht)
  2. Koop dan de voorzieningen die worden geadviseerd. Je bent geheel vrij om elders of bij Thuiswerkplek.org de voorzieningen te kopen. De voorzieningen betreffen primair een bureaustoel, bureau en voetensteun. Het restant budget kan eventueel worden besteed aan een ventilator en/of straalkacheltje.
  3. Betaal de factuur en declareer deze via ADP. Voeg factuur en thuiswerkplekcheck toe aan de declaratie.

Wij vertrouwen erop jullie hiermee een passende en positieve bijdrage te hebben geleverd om ook thuis fit en vitaal te kunnen werken.

Belangrijk voor iedere thuiswerker

Start werkplekcheck Waterschap Limburg

Persoonlijke gegevens - Step 1 of 4

Persoonlijke info

Mochten wij nog aanvullende vragen hebben naar aanleiding van het ingevulde formulier, nemen we telefonisch contact met u op.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!