Werkplekken Kopen

Een verantwoorde, gezonde thuiswerkplek

Thuiswerken is op het moment razend populair bij zowel werknemers en werkgevers. Gezien de huidige situatie omtrent het Coronavirus is thuiswerken zelfs verplicht. Vaak is er echter geen aandacht voor een gezonde werkhouding op de thuiswerkplek. De hele dag thuis aan de keukentafel werken, of op de bank hangen raden we niemand aan. Meestal leidt deze ongezonde werkhouding tot klachten! Daarom bieden we onze ARBOproof thuiswerkplekken nu aan voor een extra scherpe prijs!

Online shop

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan onze online shop. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? En staan deze er niet tussen? Neem gerust contact op met ons via e-mail of telefoon!

Thuiswerkplekken en de Arbowet

De Arbowet stelt dat werkgevers en werknemers een gedeelde verantwoordelijkheid hebben ten aanzien van veilig en gezond werken. Als thuiswerken nodig is, of als de werkgever wenst dat de werknemer thuiswerkt, moet de werknemer worden voorzien van een werkplek waar hij/ zij veilig en verantwoord aan kan werken. De werkgever heeft de zorgplicht hierin te voorzien. De werknemer heeft de plicht ook gebruik te maken van de verschafte middelen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!